fbpx

Käytettävyysasiantuntijatyö

Mikä käytettävyysasiantuntija? Käyttäjän huomioimiseen on iso liuta eri menetelmiä. Joskus tarvitaan isompi toimenpide, joskus pienempi. Monet yritykset tarvitsevat apua käyttäjän huomioimisessa, mutta tehtävät ovat hyvin vaihtelevia. Verkkokauppiaat kaipaavat niin neuvoja kuin arkista päivitystyötä. Tuotekehittäjät ovat joskus testausvaiheessa ja joskus ollaan vasta kartoittamassa, mitä käyttäjät haluavat.

Käyttäjäkeskeisen suunnittelun asiantuntijana työkalupakistani löytyy kymmeniä menetelmiä, joiden avulla haluan parhaani mukaan auttaa sinua tekemään tuotteestasi käyttäjäystävällisempi ja kaupallisesti menestyksekkäämpi.

 

Vuokraa käytettävyys/UX-asiantuntija tuntiveloituksella

Ammattilaisen ostaminen tuntiveloituksella on monesti parempi vaihtoehto kuin uuden työntekijän palkkaaminen. Minusta pääset hetkessä eroon, kun tarve vähenee – eikä palkkani juokse, jos en ole työkykyinen. Voin olla yrityksesi:

– verkkokaupan ylläpitäjä
– web-analyytikko
– markkinointitutkija
– prototyyppien tekijä
– käyttäjäprofiloija
– palautteen läpikahlaaja
– sisällöntuottaja
– käytettävyysasiantuntija
– UX-designer (user experience = käyttäjäkokemus)

En osaa kaikkea, mutta osaan monenlaista. Tekemiseni tähtää kuitenkin aina siihen, että käyttäjä löytää etsimänsä paremmin.

Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin soitan sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä ja käydään läpi tarkemmin, miten asiassa edetään. Huomaa, että tuntiarvio ei sido sinua mihinkään. Arvioi parhaasi mukaan. Jos toteat kesken projektin, että palveluilleni ei ole tarvetta, sanotaan heipat ja laskutus loppuu sekunnissa.

 

 

Kuka sinua palvelee

Olen Tomas Luoma, kansainvälisen kaupan tradenomi ja vuorovaikutteisen teknologian maisteri. Eli kapitalisti ja humanisti samassa paketissa. Tästä persoonallisuushäiriöstä huolimatta olen ihan mukava tyyppi.

 

Tomas Luoma käytettävyystutkija

Tomas Luoma, käytettävyystutkija
Puh. 040-142 4257
tomas.luoma(at)handlaamo.fi

 

 

 

Handlaamo Oy
Y-tunnus: 2909172-7

Handlaamo Oy Logo